St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Broekhovenseweg 130d
5021 LJ Tilburg
013 532 1304 - tilburg@st-pieter.nl
  • Klantwaardering
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
vtwonen - vtwonen vtwonen - vtwonen
St. Pieter Tilburg

vtwonen badkamers bij St Pieter in Tilburg

De aankoop van een nieuwe badkamer is een feestje. Welke sfeer past bij jou? Wil je een ligbad of een grote inloopdouche? Wat zijn de wensen ten aanzien van het badkamermeubel en je chromen of gekleurde kranen? De vtwonen badkamercollectie is een trendy collectie met veel keuze. 

Exclusief dealer van vtwonen

Wij, St. Pieter in Tilburg en Eindhoven, zijn exclusief dealer van de vtwonen badkamercollectie. Niet alleen in sanitair, maar ook in wand- en vloertegels. De met zorg geselecteerde wastafels, badkamerkasten, spiegels en planchets zijn er in verschillende kleuren en formaten. Alle onderdelen van de collectie zijn perfect op elkaar afgestemd. In onze ruime badkamershowroom hebben we een echte vtwonen badkamer staan. Kom langs en laat je inspireren!

Grijs- en wittinten in je badkamer

De stijl van vtwonen is heel herkenbaar. Kleur en vorm zijn hierin doorslaggevend. En dat zie je terug in de vtwonen badkamercollectie. Opvallend is het extra ruime vrijstaande ligbad in de kleur powder white. Het composiet van het bad is vlekbestendig en krasvast. Combineer het bad met de vrijstaande badkraan en handdouche ‘Curve’. Of wat dacht je van de unieke wastafel Shell in de kleur graphite? Een bijzondere wastafel die opgetrokken lijkt te zijn uit de onderkast. Je kunt bij St. Pieter een complete vtwonen badkamer samenstellen. Deur op slot en genieten maar!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
vtwonen - 2. Tilburg Mooie grijs en wittinten in je badkamer
vtwonen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Tilburg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken