St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Broekhovenseweg 130d
5021 LJ Tilburg
013 532 1304 - tilburg@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
St. Pieter Tilburg 

Badkamertegels en woonvloeren

St. Pieter in Tilburg is de badkamerspecialist en vloerenspecialist in Brabant. Kom je in onze showroom, dan zul je versteld staan van de ruime keuze in tegels, natuursteen en plavuizen. In de groots opgezette afdeling met tegels bij St. Pieter Badkamers en Tegels kan iedereen slagen. Natuurlijk voor de badkamer, maar ook voor je keuken of woonvloer. Van natuursteen tot beton- of houtlook en van klein tot XXL-formaat. We importeren veel merken rechtstreeks vanuit de fabriek waardoor onze prijzen zeer concurrerend zijn. Graag laten we je de laatste trends zien, aarzel niet en loop bij ons binnen! Je bent welkom in Eindhoven of in onze showroom in Tilburg.

Tegels - 1. Tilburg ruime keuze tegels

Een ruime keuze in vloer- en wandtegels

Tegels geven de badkamer sfeer. Of je nu voor een landelijke, moderne of industriële uitstraling kiest. Daarnaast is een tegelvloer de basis voor je badkamer of woonkamer. Een belangrijke keuze, waar we je bij St. Pieter in Eindhoven of Tilburg graag bij helpen. Wist je dat de productietechnieken de laatste jaren flink zijn verbeterd? Zelfs een realistische houtstructuur is in een keramische tegel te realiseren. Niet van echt hout te onderscheiden! Ook marmer en natuursteen zie je in onze showroom terug.  Je zult in onze showrooms in Eindhoven en Tilburg versteld staan van het enorm uiteenlopende aanbod. Er is altijd een tegelserie of woonvloer die aan je wensen voldoet.

Topkwaliteit woonvloeren

Naast een breed assortiment badkamer, en tegels voor de badkamer hebben we een breed assortiment tegelwoonvloeren. Parket, laminaat en vinyl maken vaak plaats voor de vloertegel. En dat is niet voor niets. Praktisch in onderhoud, slijtvast en duurzaam zijn pluspunten die je niet bij andere vloeren vindt. De woonvloer is vaak bepalend voor de uitstraling van de inrichting. Daarom is de vloer meestal de eerste basiskeuze die gemaakt wordt en daarna wordt de rest van de inrichting gekozen. Bij St. Pieter in Eindhoven en Tilburg hebben we een groot assortiment woonvloeren. Graag adviseren we je bij de keuze, aarzel niet en maak een afspraak in onze showroom.

Tegels - 2. Tilburg Topkwaliteit woonvloeren
We importeren onze tegels zelf. Zo hebben we altijd een scherpe prijs en zijn we op de hoogte van de laatste trends. 

Natuursteen

Natuursteen is een natuurproduct dat vaak uit het buitenland geïmporteerd wordt. Zo komt marmer uit Italië, leisteen uit Brazilië, graniet uit India, travertijn uit Turkije en hardsteen uit China. Geen land is ons te ver! Elke natuursteen heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Marmer is bijvoorbeeld verkrijgbaar in vele kleuren en heeft een zachte structuur. Hardsteen is een blauwgrijze kalksteen waar restjes zeedier inzitten. Puur natuur! Leisteen verschilt sterk in slijtvastheid, vorstbestendigheid en hardheid. Daarom adviseren onze vakmensen je graag in de vele soorten en kenmerken. 

Verwarming in de badkamer - belangrijk in het ontwerp
Tegels - 4. Natuursteen/zelf leggen

Zelf of laten leggen

Koop je nieuwe tegels voor je wand of woonvloer bij St. Pieter in Tilburg of Eindhoven? Dan helpen we je graag op weg met tips over het leggen. Onze vakkundige tegelzetters staan voor je klaar. Met de jarenlange ervaring garanderen we je een mooi gelegde vloer. Graag gaan onze vakspecialisten bij je aan de slag om een mooie vloer te leggen of badkamer te betegelen.

Op zoek naar een specialist in de omgeving van Tilburg?

Ben je op zoek naar een specialist waar je jouw droombadkamer of tegelvloer kunt kopen? Aarzel niet, St. Pieter in Tilburg staat voor je klaar in de wijde omgeving van Tilburg. Zo hebben we onder andere werk verricht in Goirle, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk en Moergestel.

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Tegels - 6. Tilburg op zoek naar een specialist
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Tilburg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken