St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Broekhovenseweg 130d
5021 LJ Tilburg
013 532 1304 - tilburg@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Complete badkamers en tegels in Tilburg

St. Pieter: de badkamer en vloerenspecialist

De badkamer is een ruimte waar je tot rust komt. De warme douche geeft ons de perfecte start van de dag en een uurtje bubbelen in een luxe whirlpool helpt om het hoofd leeg te maken. Al ruim 40 jaar zijn we als familiebedrijf de specialist voor jouw nieuwe badkamer. In onze luxe showrooms in Tilburg en Eindhoven laten we je graag onze inspirerende badkameropstellingen zien. Wil je aan de slag met je badkamer? Wij, van St. Pieter in Tilburg en Eindhoven maken graag een badkamerontwerp en zorgen voor de badkamerinstallatie. Ook vindt u bij ons een ruim assortiment tegels, plavuizen en natuursteen, waardoor u altijd een tegel vindt die bij jou past. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Tilburg St. Pieter in Tilburg en Eindhoven

St. Pieter in Tilburg en Eindhoven

St. Pieter, de badkamer en vloerenspecialist heeft al heel veel badkamers en woonvloeren in de regio Tilburg geleverd hebben. Ook in Eindhoven hebben we een vestiging. Beide vestigingen hebben een prachtige badkamershowroom waar u het allerbeste op het gebied van badkamers en tegels vindt. Van modern tot landelijk, van design tot tijdloos. Onze collectie is zo uitgebreid dat je niet uitgekeken raakt. Daarnaast vind je in Tilburg en Eindhoven een zeer uitgebreide selectie wand- en vloertegels en natuursteen voor je badkamer, keuken of een andere ruimte in huis.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Een persoonlijk badkamerontwerp

De badkamer moet altijd precies passen bij je woning en wensen. Het sleutelwoord is luisteren. Graag gaan we rustig met je om de tafel om jouw wensen te bespreken. Weet je niet precies wat je wilt? Dan schetsen we graag diverse mogelijkheden. Bij St. Pieter in Tilburg en Eindhoven werkt een enthousiast dynamisch team dat graag voor je klaar staat. We zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technische innovaties. Daarom weten we zeker dat we voor elke klant een uniek badkamerontwerp kunnen maken. En dat is pas het begin. Nadat we een overzichtelijke offerte hebben gemaakt kun je ervoor kiezen om de badkamer zelf te plaatsen of ons installatieteam in te schakelen. Kies je voor ons montageteam, dan heb je gegarandeerd een badkamer om jarenlang van te genieten.

Over ons - 2. Tilburg Een persoonlijk badkamerontwerp
Over ons - 3. Tilburg Het ontwerpen en installeren van een nieuwe badkamer vraagt vakkennis

Het ontwerpen en installeren van een nieuwe badkamer vraagt vakkennis

Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Daarom wil je dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Een nieuwe badkamer is een complex traject. Alle werkzaamheden moeten exact op elkaar afgestemd worden.  Denk aan bouwtechnisch werk, elektra, loodgieterswerk, stucwerk en de montage van het sanitair.  Daarom is het zo belangrijk om met een vakman aan de slag te gaan. De badkamer moet mooi zijn aan de buitenkant, maar nog belangrijker is dat het achter de muur allemaal klopt. Aarzel niet en bespreek de mogelijkheden met onze badkameradviseurs. We helpen je graag.

Onze kracht zit in het luisteren naar jou als klant. We maken een mooi ontwerp met de juiste combinatie van kleuren en producten. Zo krijg je een glimlach op je gezicht. 
Over ons - 4. Tilburg Specialiteitenblok

Een grote tegelcollectie

St. Pieter in Tilburg is niet alleen groot geworden in badkamers. Onze tegelafdeling bestaat uit wand- en vloertegels van de beste merken. De nieuwste kleuren, formaten en dessins kunt u in Tilburg en Eindhoven bekijken. We durven oprecht te zeggen dat we de grootste specialist zijn in wand- en vloertegels, natuursteen en plavuizen in Brabant. Van natuursteen tot beton- of houtlook en van klein tot XXL-formaat. We importeren veel merken rechtstreeks vanuit de fabriek, waardoor onze prijzen zeer concurrerend zijn. Graag laten we je de laatste trends zien. 

LEES MEER

Op zoek naar een specialist in de omgeving van Tilburg?

Ben je op zoek naar een specialist waar je een badkamer of nieuwe tegelvloer kunt kopen? Aarzel niet, St. Pieter staat voor je klaar in de wijde omgeving van Tilburg. Zo hebben we onder andere werk verricht in Goirle, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk en Moergestel.

Over ons - 6. Tilburg op zoek naar een specialist
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Tilburg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken