St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Broekhovenseweg 130d
5021 LJ Tilburg
013 532 1304 - tilburg@st-pieter.nl
Aangesloten bij
Hansgrohe
Hansgrohe - Hansgrohe
innovatief in kranen en douchesystemen

Hansgrohe

Hansgrohe staat al sinds 1901 voor kwaliteit en design, in combinatie met slimme technologieën. Alle producten van Hansgrohe zijn ontwikkeld om het plezier in de badkamer te vergroten. Wat dacht je van een douchesysteem met een heerlijke regendouche? Of een wastafelkraan met een ergonomische drukknop in plaats van een hendel? Elke serie van Hansgrohe omvat douchesystemen en kranen voor de wastafel en bij het bad. Hierdoor kun je de designlijn naar keuze doortrekken in de gehele badkamer.

BEKIJK DE COLLECTIE

Hansgrohe - 1. Hansgrohe Slimme technologieën

Slimme technologieën van Hansgrohe

De producten van Hansgrohe staan bekend om slimme technologieën. Met uitvindingen zoals de glijstang lang geleden, verstelbare douchestralen, het QuickClean anti-kalksysteem en de AirPower doucheregen is Hansgrohe een innovatief leider in de internationale sanitairbranche. Daarnaast heeft Hansgrohe een passie voor water, wat je terugziet in de waterbesparende technieken. Zo bespaar je met producten voorzien van de EcoSmart technologie liters water, zonder dat je inlevert op comfort.

Je badkamerspecialist St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist in Tilburg vertelt je graag meer over Hansgrohe.

Hansgrohe - 3. Hansgrohe Kwaliteit en garantie

Kwaliteit en garantie

Bij Hansgrohe denken ze verder dan design. Ook bedieningsgemak, de nieuwste innovaties en milieuvriendelijke materialen spelen een belangrijke rol in het ontwikkelingsproces. Alle producten van Hansgrohe zijn dan ook ontworpen om een leven lang mee te gaan. Ze voldoen stuk voor stuk aan de strenge Hansgrohe kwaliteitseisen en worden geleverd met een fabrieksgarantie van vijf jaar.

Geprezen designs

Er gaat een lang ontwerpproces vooraf aan een product van Hansgrohe. Er wordt bij het ontwerp niet alleen gekeken naar de ideale vormgeving, maar ook naar de aansluiting op de verschillende dagelijkse bezigheden. Natuurlijk voldoen alle producten aan de wettelijke keurmerken. Niet voor niets zijn de producten en uitvindingen over de hele wereld geprezen met prijzen en design awards.

Ben je op zoek naar een unieke kraan of douchekop, ontworpen door de grootste designers ter wereld? Laat je inspireren door de Hansgrohe Axor collecties. Bij het ontwerp van deze collecties is er niet alleen gekeken naar het product, maar ook naar de badkamerruimte waar deze in geplaatst wordt.

Hansgrohe - 2. Hansgrohe geprezen designs
Hansgrohe collectie
Hansgrohe - Banner - Bekijk collectie

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief