St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Broekhovenseweg 130d
5021 LJ Tilburg
013 532 1304 - tilburg@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badenplus badkamermeubel
Zwart badkamermeubel met deels een ruime opberglade en deels een gele open frame Zwart badkamermeubel met deels een ruime opberglade en deels een gele open frame
Dé eyecatcher in je badkamer

Baden+ Collectie badkamermeubel

In het veelzijdige assortiment van de Baden+ Collectie vind je een ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige badkamermeubels in allerlei kleuren, maten en opstellingsmogelijkheden. Een meubel  van de Baden+ Collectie, ons huismerk, past daarom altijd in je badkamer. Stel het meubel zelf samen op basis van je wensen. Maak het dé eyecatcher van de badkamer met een opvallende kleur of speelse opstelling en creëer genoeg opbergruimte voor al je spullen. Ontdek de vele mogelijkheden van de Baden+ Collectie badkamermeubelen.

Badenplus badkamermeubel - 1. Veelzijdige mogelijkheden met Baden+ Collectie badkamermeubels

Veelzijdige badkamermeubels

De Baden+ Collectie badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie met een open gedeelte voor een leuke twist. Bijvoorbeeld met een koperen framework voor een spannend contrast. De meubels hebben een gangbare breedte van 60 cm tot en met 140 cm. Maatwerk is ook mogelijk. Ben je met een groot huishouden dan is het fijn om twee kranen op een wat breder meubel te kiezen. Dan sta je 's ochtends niet te wachten tot het je beurt is om je tanden te poetsen. Ontdek de vele mogelijkheden.

Bezoek de showroom van St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist in Tilburg voor meer informatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Keuze uit verschillende wastafels

De wastafel is een belangrijk onderdeel voor het karakter van het badkamermeubel. In de Baden+ Collectie vind je diverse mogelijkheden in vorm, materiaal, kleur en breedte. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn uniek en passen bij de trends van nu. Wat dacht je van marmerlook of een warme eikenkleur? Daarnaast kun je de wastafel ook voorzien van een mooie opbouwkom. Met ons uitgebreide assortiment stel je jouw ideale badkamermeubel samen!

Badenplus badkamermeubel - 1b. Keuze uit en Maatwerk framework
Badenplus badkamermeubel - 1b. Keuze uit en Maatwerk framework

Maatwerk framework

Droom je ook van een industriële look in de badkamer? Met een stalen framework creëer je een robuuste sfeer. In de Baden+ Collectie vind je frameworks die geheel op maat gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een stoer wandsysteem. Dat geeft de badkamer een krachtige uitstraling en je accessoires berg je hier stijlvol in op. 

Badenplus badkamermeubel - 2. Je meubel indelen zoals jij wilt

Je badkamermeubel zoals jij wilt

Je kunt kiezen voor verschillende afwerkingen. Houd je van strak? Kies dan voor een meubel met lades in verstek. Bij een persoonlijk meubel past ook een persoonlijke indeling. Badkamermeubelen uit de Baden+ Collectie kun je praktisch indelen zoals jij dat wilt. Met één of twee lades, diep of ondiep en met of zonder lade-indeling. De keuze is aan jou. Wist je dat je meubellades ook allerlei indelingen kunt kiezen? Met een goede vakverdelingen orden je al je badkamerproducten heel overzichtelijk, ideaal! 

Baden+ Collectie opbouwkom

Maak je badkamermeubel compleet met een prachtige opbouwkom uit onze Baden+ Collectie. Hiermee doorbreek je de strakke lijnen van de badkamer en creëer je een speelse sfeer. Vierkant of rond, keramiek of beton? De mogelijkheden zijn groot. Neem nou deze groene waskom. Met de ronde vorm en krachtige groene kleur past hij perfect in de badkamer van nu. 

Badenplus badkamermeubel - Baden+ Collectie opbouwkom
Badenplus badkamermeubel - Extra opbergruimte

Extra opbergruimte

Kies voor een complete meubelset van de Baden+ Collectie en combineer een kolomkast, badmeubel en spiegelkast. Voor nog meer opbergruimte. De spiegels en spiegelkasten zijn verkrijgbaar in 60 tot 140 cm breed en zijn voorzien van geïntegreerde verlichting. Wil je extra luxe? Met touchbediening, spiegelverwarming of bluetooth speakers maak je het badkamermeubel compleet. 

BADEN+ COLLECTIE BADKAMERMEUBELS

Baden+ collectie opzetkom
Baden+ Collectie wit meubel
Baden+ Collectie industrieel meubel
Baden+ Collectie marmerlook meubel

BADEN+ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken