St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Broekhovenseweg 130d
5021 LJ Tilburg
013 532 1304 - tilburg@st-pieter.nl
 • Persoonlijk advies
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Kleine badkamer met inloopdouche Kleine badkamer met inloopdouche - Kleine badkamer met inloopdouche Kleine badkamer met inloopdouche - Kleine badkamer met inloopdouche  

Kleine badkamer 'Daytime' van ons huismerk

Een kleine badkamer met inloopdouche? Dat is mogelijk met deze badkamer met producten uit de Baden+ Collectie. De efficiënte indeling van deze ‘Daytime’ badkamer geeft de mogelijkheid voor een ruime douche, een toilet en een badkamermeubel met diepe laden. Zelfs een hoge kast met veel opbergruimte ontbreekt niet. Alles wat je nodig hebt dagelijks te genieten van een ruimtelijke, opgeruimde badkamer. 

Kleine badkamer met inloopdouche - Kenmerken Day time Mix & Match badkamer

Kies voor een kleine badkamer met inloopdouche 

 • Ruime inloopdouche met schuifdeur
 • Kolomkast met veel opbergruimte
 • Sfeervolle elementen

Wil je veel opbergruimte in je kleine badkamer? Maak dan een afspraak bij jouw badkamerspecialist St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist in Tilburg.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ontdek deze kleine badkamer met inloopdouche 

Ruime inloopdouche met schuifdeur

De basis van dit slimme badkamerontwerp is de schuifdeur bij de douche. Hierdoor is er geen draairuimte nodig voor de douchedeur. Een badkamermeubel en een kolomkast naast de douche plaatsen is zo geen enkel probleem.

Ruimtelijk effect

De wijze waarop het toilet is geïnstalleerd, zorgt voor een ruimtelijk effect. Het waterreservoir met een waterbesparende spoelknop is namelijk mooi weggewerkt. De muur achter het toilet loopt hierdoor helemaal vlak door. Ook door de vloertegels lijkt de ruimte groter en ontstaat er eenheid. De vloertegels lopen onder het hangende toilet helemaal door tot in de douche. Een douchedrempel is zo niet nodig. De tegels zijn aflopend gelegd, waardoor het water naar de goot wordt afgevoerd.

Kleine badkamer met inloopdouche - Kleine badkamer met inloopdouche

Kleine badkamer met veel opbergruimte

De hoge kolomkast en de diepe, brede laden van het badkamermeubel bieden veel opbergruimte voor je handdoeken en verzorgingsproducten. De kolomkast is bovendien bewust voor de douche geplaatst om privacy te creëren. Ook in de douche is met een nisje een plek gemaakt om je spullen neer te zetten. Bovendien geeft het nisje de douche een speciale touch. 

Sfeervolle badkamer

Natuurlijke materialen en warme tinten geven de badkamer een intieme uitstraling. De blue stone opzetkom van 40 centimeter doorsnee en de trendy hoge wastafelkraan zijn subtiele eyecatchers. Door de opzetkom asymmetrisch op het meubel te plaatsen, heb je de ruimte rondom de wastafel voor toiletartikelen en leuke accessoires.

De twee zwarte hanglampen van LoooX en de grote spiegel met ledverlichting zorgen eveneens voor stijlvolle accenten. Zo ontstaat een sfeervolle en complete badkamer die zeer geschikt is voor een kleinere ruimte.

Huismerk badkamer met donkere opzetkom
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Huismerk badkamer met hangend toilet
Stel je eigen droombadkamer samen

Baden+ Collectie

Baden+ heeft een compleet huismerkassortiment samengesteld. Hier vind je keramische wastafels, vrijstaande baden en nog veel meer. Stel jouw droombadkamer samen met de diverse producten. 

Ontdek het assortiment
Kleine badkamer met inloopdouche - Collage Day Time 1 - Baden+ Collectie

Baden+ Collectie

Baden+ heeft een compleet huismerkassortiment samengesteld. Hier vind je keramische wastafels, vrijstaande baden en nog veel meer. Stel jouw droombadkamer samen met de diverse producten. 

Ontdek het assortiment
Kleine badkamer met inloopdouche - Collage Day Time 2 - spiegeltje aan de wand

Matchende spiegel

Met een unieke spiegel van Looox heb je de mooiste van het land. Functioneel, prachtig vormgegeven en ze maken jouw badkamer ruimtelijk.

Bekijk de spiegels
Kleine badkamer met inloopdouche - Collage Day Time 3 - Water besparen

Water besparen?

We genieten dagelijks van water, maar we moeten er wel zuinig op zijn. Met onze handige tips kun je het waterverbruik in de badkamer flink verminderen.

Lees de tips
Plattegrond Daytime badkamer - Baden+

Kleine badkamer met inloopdouche: het ontwerp

Het huismerk van Baden+ is vriendelijk geprijsd en goed van kwaliteit. Deze badkamer is volledig ontworpen met producten uit het huismerk. Een ruime douche, bijzonder meubel met opbouwkom in natuursteen en een praktisch toilet. En dit alles past in een kleine badkamer. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.

Veelgestelde vragen over een kleine badkamer met inloopdouche

 • Past een inloopdouche wel in een kleine badkamer?
  In tegenstelling tot een douche met draaideur geeft een inloopdouche met schuifdeur een hoop ruimte. Verder kun je met de juiste toilet- en meubelkeuze ook een hoop ruimte creëren.
 • Hoe maak je een kleine badkamer met inloopdouche gezellig?
  We hebben tal van oplossingen om een kleine badkamer sfeervol te maken. Van stoere opzetkommen, trendy hanglampen en mooie accessoires.
 • Kunnen jullie mij adviseren over de verbouwing van mijn kleine badkamer?
  Onze badkamer experts voorzien je van advies over een kleine badkamer met inloopdouche. Bovendien luisteren ze goed naar jouw wensen en brengen dit samen in een badkamer ontwerp.
 • Verzorgen jullie ook de montage van het badkamer ontwerp?
  Onze monteurs verzorgen ook de installatie van de kleine badkamer met inloopdouche. 

In deze badkamer

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken