St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Broekhovenseweg 130d
5021 LJ Tilburg
013 532 1304 - tilburg@st-pieter.nl
Aangesloten bij

Badkamermeubel
met wastafel

Badkamermeubel met wastafel - Badkamermeubel met wastafel Badkamermeubel met wastafel - Badkamermeubel met wastafel  

Een wastafel die perfect past

Een wastafel is van grote invloed op de uitstraling van je badkamermeubel. Daarom zijn ze er in tal van vormen, kleuren en materialen. Hoe vind je dan een wastafel die perfect bij je meubel past? Veel keuzes hangen af van je gezinssamenstelling. Is het ’s ochtends bijvoorbeeld een drukte van jewelste in de badkamer? Dan is een breed meubel met dubbele wastafel ontzettend fijn. En heb je kleine kinderen? Dan adviseren we een wastafel van krasvast materiaal. Eén ding is zeker: voor elke badkamer hebben we een passend badmeubel met wastafel!

Advies van je specialist
Badkamermeubel met wastafel en ruimte voor toiletspullen

Hoe kies je een wastafel voor
je badkamermeubel?

Als je een wastafel voor je badkamermeubel gaat uitzoeken, is een mooi ontwerp natuurlijk belangrijk. Maar verlies ook de functionaliteit niet uit het oog! Een wastafel moet namelijk vooral aan je behoeften voldoen. Wil je bijvoorbeeld een wastafelblad waarop je al je badkamerspulletjes eenvoudig kwijt kunt? Dan is een asymmetrische inrichting van je wastafelmeubel een slimme oplossing. Door je wastafel of waskom meer naar de zijkant te plaatsen, hou je aan de andere zijde ruimte over om je toiletspullen neer te zetten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een wastafel voor je badkamermeubel?  De specialisten van St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist in Tilburg vertellen je er graag alles over.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Wastafel en meubel worden één

Wil je een wastafel die perfect aansluit op het meubel? Dan vind je in Duravit C-bonded wat je zoekt. C-bonded is een gepatenteerde technologie, waarmee de wastafel en het badkamermeubel naadloos met elkaar worden verbonden. Het keramiek van de wastafel en de onderkast versmelten tot één geheel. De wastafeldikte wordt daarbij onzichtbaar. Een exclusieve manier van produceren die je nergens anders ziet.  

De mooiste wastafels voor je badmeubel

Wastafel badmeubel

De mogelijkheden voor wastafels en waskommen voor je badmeubel zijn eindeloos. Rond, vierkant, ovaal, breed, dubbel, enkel, diep, ondiep. Voor ieder meubel is er veel keuze. Heb je ruimte voor een breed badmeubel van 120 cm of meer? Dan kun je het beste kiezen voor een wastafel met een dubbele wasbak of voor één grote wasbak. Maar heb je een compact badmeubel (80 cm)? Dan is een compacte waskom met minder diepte juist weer een passende optie. In onze showroom staan diverse modellen klaar om je inspiratie te geven. 

Badkamermeubel extra breed dubbele wasbak

Wastafel materialen

Wastafels zijn er in alle soorten en maten, maar ook in diverse materialen. En al die materialen hebben natuurlijk hun eigen kenmerken en voordelen. Zo hebben Solid Surface wastafels, bijvoorbeeld van het huismerk van Baden+ een fluweelzachte uitstraling door de matte tint. En natuurstenen wastafels van LoooX zijn bijzonder, omdat letterlijk elk dessin uniek is. Ook populair zijn de keramieken wastafels van Duravit en Geberit: helder wit en verkrijgbaar in vele vormen. Vind je duurzaamheid belangrijk? Dan kun je kiezen voor een wastafel van geëmailleerd plaatstaal. Dat materiaal is onderhoudsvriendelijk én is bestand tegen de chemicaliën in bijvoorbeeld nagellak.

Een wastafel is natuurlijk niets zonder een kraan. En het zal je niet verbazen: ook bij een keuze voor een kraan zijn de mogelijkheden zeer ruim en divers. We adviseren je graag!

Badkamermeubel met extra brede enkele wasbak
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamermeubel met witte ronde opzetkom
Wastafels zijn er in allerlei vormen, kleuren en materialen
Opzetwastafel van Primabad

Maak je wastafel bijzonder met een opzetwastafel. Deze keramische variant van Primabad springt met zijn afgeronde hoeken gelijk in het oog.

Lees meer
Badkamermeubel met wastafel - opzetwastafel van Primabad
Opzetwastafel van Primabad

Maak je wastafel bijzonder met een opzetwastafel. Deze keramische variant van Primabad springt met zijn afgeronde hoeken gelijk in het oog.

Lees meer
Badkamermeubel met wastafel - stijlvolle design kraan
Unieke wastafelkraan

Deze wastafelkraan uit de Hansgrohe Puravida serie is geschikt voor het leven van alledag, maar is zeker niet alledaags. Het design valt gelijk op vanwege de moderne rondingen en de combinatie van wit en chroom.

Bekijk meer Puravida
Badkamermeubel met wastafel - accessoire grijs mandje
Rust op je wastafel

De wastafel komt het best tot zijn recht als hij opgeruimd is. Dankzij handige mandjes ruim je losliggende spulletjes stijlvol op. Wat dacht je van dit stoffen mandje?

Tips voor styling
Badkamermeubel met wastafel - Sfeerbanner-geur

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief