St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Broekhovenseweg 130d
5021 LJ Tilburg
013 532 1304 - tilburg@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Tilburg - Badkamers Tilburg Badkamers Tilburg - Badkamers Tilburg
St. Pieter, de badkamer- en vloerenspecialist in Tilburg

Badkamerwinkel in Tilburg voor de mooiste badkamers

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en woon je in de omgeving van Tilburg?  De badkamershowroom van St. Pieter in Tilburg is de badkamerwinkel voor de wijde omgeving van Tilburg. Ook voor Goirle, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout en Berkel-Enschot. St. Pieter in Tilburg heeft al ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van nieuwe badkamers.

Badkamers en woonvloeren in Tilburg

Bij St. Pieter, de badkamer- en vloerenspecialist in Tilburg kun je terecht voor alles op het gebied van badkamers en woonvloeren van tegels, natuursteen of plavuizen. In Tilburg hebben wij een zeer uitgebreide showroom waar je volop inspiratie kunt opdoen voor je nieuwe badkamer of woonvloer. 

Badkamers Tilburg - 1. Badkamers en woonvloeren in Tilburg
Badkamers Tilburg - 2. Volop badkamer inspiratie in Tilburg

Volop badkamerinspiratie in Tilburg

Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Tilburg. Dan laten we je een enorme keuze in badkamers, tegels, natuursteen en plavuizen zien. Op onze grote tegelafdeling vind je zeker een tegel naar je smaak. Natuurlijk voor de badkamer, maar ook voor je keuken of woonvloer. Onze badkameradviseurs staan klaar om je van advies te voorzien.

Topmerken in sanitair

St. Pieter in Tilburg maakt badkamers in allerlei stijlen en volgens de laatste badkamertrends. Na een goede inventarisatie van je wensen maken wij een ontwerp dat helemaal bij je past. Om de mooiste badkamers te kunnen realiseren, werken wij samen met de beste sanitair merken. Denk aan de kwalitatieve kranen van Hansgrohe, de wc's van Geberit en de trendy badkamermeubels van Primabad. Bij ons kun je zowel het sanitair, als de wand- en vloertegels van deze collectie bekijken.

Badkamers Tilburg - 3. Top merken in sanitair
Badkamers Tilburg - 4. De badkamerwinkel in Tilburg

Jouw badkamerwinkel in Tilburg

Met ruim 40 jaar ervaring in de sanitair- en tegelwereld zijn wij dé badkamerspecialist in de regio Tilburg. Onze vakmannen werken in de wijde omgeving van Tilburg. We hebben badkamers geïnstalleerd in onder meer Goirle, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout en Berkel-Enschot. Bezoek onze showroom in Tilburg of maak direct een afspraak. Naast de vestiging in Tilburg hebben we ook een vestiging in Eindhoven. Ook hier ben je van harte welkom.

Badkamers Tilburg - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Tilburg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken