St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
Broekhovenseweg 130d
5021 LJ Tilburg
013 532 1304 - tilburg@st-pieter.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Maak een moodboard van je badkamerwensen - Maak een moodboard van je badkamerwensen Maak een moodboard van je badkamerwensen - Maak een moodboard van je badkamerwensen

Maak een moodboard van je badkamerwensen

Kom je op onze website leuke ideeën tegen voor je nieuwe badkamer? Maak een online moodboard! Op de afbeeldingen staan hartjes, die je kunt aanklikken. Die verschijnen vervolgens op jouw persoonlijke moodboard. In een mum van tijd heb je zo de mooiste collage van jouw beste badkamer ideeën.

Ideeën voor jouw badkamer

Er is veel keuze in douches, baden, badkamermeubels, tegels en nog veel meer. Als je met een nieuwe badkamer aan de slag gaat, is het daarom een goed idee om te kijken wat je leuk vindt. Op onze website doe je volop inspiratie op. Je vindt sfeervolle afbeeldingen van allerlei badkamerstijlen en de nieuwste producten van onze badkamermerken. Bekijk onze complete badkamers en ontdek de nieuwste trends

Zo maak je een badkamer moodboard

Jeuken je handen om aan de slag te gaan met jouw ideale badkamer? Je hoeft niet meer met schaar en lijm aan de slag om een collage van jouw favorieten te maken. Je kunt eenvoudig een online moodboard samenstellen! In deze video laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet. 

Voordelen van een badkamer moodboard

  • Het helpt je om je ideeën en visie voor de badkamer visueel te organiseren en te presenteren. Door afbeeldingen, kleurstalen en materialen te verzamelen, kun je een duidelijk beeld krijgen van hoe je wilt dat je badkamer eruitziet.
  • Het helpt bij het kiezen van kleuren, texturen en patronen. Door verschillende elementen naast elkaar te plaatsen, kun je zien hoe ze samenwerken en of ze een samenhangend en harmonieus geheel vormen.
  • Een moodboard is een handig communicatiemiddel, vooral als je samenwerkt met een ontwerper of interieurarchitect. Het stelt je in staat om je visie effectief over te brengen.
  • Door specifieke materialen en producten op te nemen in je moodboard, kun je een beter beeld krijgen van de onderdelen waarmee je jouw badkamer wilt samenstellen. 
Maak een moodboard van je badkamerwensen - 2 Tips voor je badkamer moodboard
Maak een moodboard van je badkamerwensen - 2 Tips voor je badkamer moodboard

Tips voor het maken van een moodboard

Kijk om een moodboard te maken allereerst naar welke badkamerstijl je aanspreekt. Heb je een favoriet gevonden? Zoom dan in op de verschillende producten. Dat kun je doen door naar onze merkenpagina’s te gaan. Maakt het merk je niet uit? Ga dan naar onze collectiepagina’s. Hier vind je ook gelijk advies en tips van onze experts.

Geef ook hartjes aan accessoires, verlichting en andere decoratieve elementen die je wilt opnemen in je badkamerontwerp. Zo krijg je nog een ​​vollediger beeld van hoe je badkamer eruit zal zien.

Neem de tijd om je moodboard te bekijken en te evalueren. Zorg ervoor dat alle elementen goed samenwerken en de gewenste sfeer weergeven. Verwijder de afbeeldingen die niet passen in het geheel. 

Bewaar, mail of deel je badkamer moodboard

Heb je de nieuwste trends gespot en je ideeen op je moodboard verzameld? Maak dan een account aan. Zo zorg je ervoor dat al je afbeeldingen op het moodboard bewaard blijven. Het zou zonde zijn als ze verloren gaan!

Ook kun je via het account je moodboard delen via Whatsapp, Facebook en e-mail. Handig om feedback te vragen aan je partner, vrienden of familie. Of gewoon om je prachtige moodboard te showen.

Maak een moodboard van je badkamerwensen - Bewaren en winkel
Maak een moodboard van je badkamerwensen - Bewaren en winkel

Badkamerwensen bekijken in de winkel

Online bekijken wat je mooi vindt en inspiratie opdoen is de eerste stap op weg naar jouw nieuwe badkamer. Echt tot leven komen je wensen in een badkamerwinkel. Onze badkamerspecialist Baden+ geeft je daar graag advies.

Met je moodboard kan onze badkamerspecialist jou nog beter van dienst zijn en een badkamerontwerp op maat voor je maken. Maak via het account een afspraak in de winkel. Een link naar je moodboard wordt dan automatisch meegestuurd.

Maak een moodboard van je badkamerwensen - Banner - Badkamer moodboard [g]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

START MET JE MOODBOARD

Inspiratie opdoen

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

 

Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer

Waar vind je inspiratie voor je badkamer? We zetten de top 5 op een rij. Speur ze af voor jouw droombadkamer!

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

Met liefde gemaakt
Afspraak maken